LAMMERS TRANSPORT MUSEUM

& LAMMERS AUTOMOBIEL MUSEUM


Donateurs

Toen in 1995 de museumactiviteiten in Hengelo weer werden opgepakt, hadden we natuurlijk weer donateurs n vrijwilligers nodig! Door alle oud donateurs weer aan te schrijven, met de mededeling, dat we weer een museum aan het opstarten waren en er binnenkort weer een nieuw vrachtwagenmuseum in Twente kwam, kregen we alweer enorm veel respons.

Men had ons "gemist" er moest toch iemand zijn, die de oude werkpaarden van weleer bewaarde en koesterde!? Over het algemeen wilde men daar graag weer aan meehelpen!! We kregen erg veel reacties en het donateurs bestand was binnen de korste keren weer op het oude peil!! We kregen er uit dezelfde groep vrachtwagen-liefhebbers weer enkele vrijwillers erbij, dus de vooruitzichten waren boven verwachting.

Men was al donateur voor 35 gulden (ong.16 Euro) per jaar. Men kreeg dan samen met gezinsleden het gehele jaar door gratis toegang tot het museum. Ok tijdens evenementen en ruilbeurzen. Daarnaast kreeg een donateur altijd 10% korting op al zijn aankopen in de museumwinkel.

Dankzij de onvoorwaardelijke steun van deze donateurs werd het mede mogelijk gemaakt om weer een mooi en interessant Vrachtwagen museum in Twente op te richten n in stand te houden. Namens de medewerkers van het eerste uur:

IEDEREEN BEDANKT VOOR UW ONDERSTEUNING!!